• Verificată

Hotel Helin Aeroport, Craiova

Str. Aviatorilor, Nr. 10, Craiova
 • 0% ( 0 voturi)

Oferte cazare  Hoteluri

418

Prezentare

Hotelul Helin Aeroport este un hotel de 3* situat la doar 4 km (3 minute) de Aeroportul din Craiova. Pe langa cele 58 de camere moderne, dotate cu jacuzzi si bar propriu, hotelul pune la dispozitie 2 restaurante, sali de conferinte, gradini de vara, piscina, bazin de inot pentru copii, sauna, servicii masaj, spalatorie, seif, parcare luminata, masini de lux, autocare, microbuze, limuzine, si supraveghere video a parcarii.

Helin surprinde publicul cu un superb lant de hoteluri Craiova, situate in diferite locatii ale orasului Craiova, unul amplasat in vecinatatea Aeroportului Craiova, altul amplasat in apropiere de centrul Craiovei si un altul amplasat in centrul istoric al orasului.

Helin va indeplineste visul si va surprinde cu evenimente fermecatoare printr-un splendid lant de hoteluri in Craiova, amplasate in diverse locuri ale acestui frumos oras, unul situat chiar in centrul istoric al Craiovei, altul situat aproape de centrul orasului si un altul situat in apropierea Aeroportului Craiova.

In cadrul acestor hoteluri foarte frumoase va veti bucura de servicii de cazare Craiova exceptionale, veti petrece clipe fascinante in cadrul restaurantelor deosebite si veti fi asistati de experti certificati, in tot ce inseamna organizare de evenimente distincte. La Hotel Helin Craiova veti ramane captivati de o cazare aparte si de o servire ireprosabila in cadrul restaurantelor sale, astfel incat veti reveni de fiecare data cu mare placere si incantare. Hotelurile Helin Craiova imbina in mod armonios clasicul cu modernul, creand vizitatorilor sai o atmosfera plina de eleganta, mirific si de neuitat.

Organizare evenimente Craiova

Doriti sa va desfasurati evenimentele intr-un restaurant de nunti Craiova plin de confort si eleganta? Vreti un salon de evenimente Craiova unde sa savurati o cafea aromata si o mancare imbietoare? Atunci alegeti Hotel Helin, un loc aparte unde luxul este prezent pana la cel mai mic detaliu, iar serviciile sunt ireprosabile, fiind satisfacute in acest fel si cele mai exigente cerinte ale turistului modern.

Hotel Helin va asteapta cu trei locatii impresionante in orasul Craiova, putandu-va bucura in acest fel de restaurante de nunti cu un design impunator si stralucitor, unde puteti sa luati pranzul cu partenerii de afaceri sau sa luati cina cu persoana iubita, familia sau prietenii.

La Hotel Helin puteti sa va organizati evenimentele (nunti, botezuri, aniversari, conferinte, petreceri, etc.) intr-un ambient placut si relaxant, indiferent ca vorbim despre restaurant de nunta International sau restaurant de nunta Classic Saloon. Ambele restaurante de nunti Craiova va asteapta cu experti in organizarea evenimentelor voastre, cu bucatari pasionati ce va pregatesc preparate traditionale si internationale proaspete si aromate, cu servicii impecabile si o atmosfera plina de farmec si neuitat.

Hotel Helin este o locatie cu un stil deosebit care isi merita pe deplin numele, in care va veti bucura de un salon de evenimente Craiova plin de eleganta si rafinament, de specialitati culinare savuroase, vinuri de colectie si bauturi fine delicioase.

 

Limbi străine vorbite

 • Engleza
 • Romana
 • Spaniola
 • Germana
 • Italiana

Dotări / Facilități

 • Acceptă carduri de credit
 • Liniște
 • Parcare gratuită

Servicii oferite

Saloane evenimente Craiova

Evenimentele speciale cer locatii cu totul speciale. Indepliniti-va visul si petreceti in cadrul restaurantelor puse la dispozitie de HELIN, asistati de experti certificati in organizarea evenimentelor speciale.

Piscină

Piscina acoperita ultramoderna, ce ofera posibilitatea organizarii de petreceri private, cure de relaxare dar si lectii de inot cu instructori profesionisti. Are in dotare bazin copii, sauna, jacuzzi, dusuri, muzica si bar.

Servicii de transport

Oferim transport catre si de la aeroport pentru clientii care ne solicita acest lucru. Hotelul HELIN dispune de masini de lux (limuzine), microbuze si autocare ce va pot fi puse la dispozitie.

0 Recenzii

Informații : Nu s-au găsit recenzii.

Adaugă evaluare

 • Ușurința rezervării
 • Promptitudine
 • Personal politicos
 • Profesionalism
 • Curățenie

Lasă o recenzie

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Întrebați

Questions

Nici o întrebare nu are un răspuns încă.