• Nou pe site
  • Verificată

Stomatologia Prevento Dent Craiova

Str. Castanilor , Bl. 107B, Sc. 1, Apt. 3, Craiova
  • 0 ( 0 voturi)

Sănătate & Frumusețe  Stomatologii

352

Prezentare

O buna parte din farmecul zambetului nostru este data de calitatea danturii. Chiar daca expresia noastra este atragatoare si simpatica, in momentul in care dezvelim dinti galbeni si neingrijiti tot famecul se risipeste. De aceea, Prevento Dent va ofera intr-un mediu prietenos si reconfortant, servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a avea un zambet frumos trebuie, in primul rand, sa ai o dantura sanatoasa. Dintii sanatosi si frumosi au nevoie de mai mult decat o igiena corecta; substante precum calciul, fosforul si fluorina ne pot ajuta sa avem o dantura rezistenta. Calciul se gaseste in lactate, fructe si legume. Fosforul se gaseste si el in alimentele bogate in calciu dar si in carne, oua, cereale, seminte de dovleac. Fluorina intareste smaltul dintilor protejandu-ti astfel dantura. Aceasta substanta se gaseste in ridichi, cirese si rosii.

Consultatia implica o scurta informare asupra modalitatilor de igiena dentara pe care ar trebui sa le folositi, precum si o evaluare a starii de igiena dentara (pentru acest aspect in cabinetul nostru beneficiati de o testare gratuita a cantitatii de placa bacteriana, urmand ca ulterior sa primiti indicatii individuale privind igiena dentara)

Tratamente

Daca situatia dentara impune se vor amprenta arcadele dentare in scopul efectuarii unor modele de studiu, stabilirea planului de tratament stomatologic, intocmirea unei fise referitoare la costul tratamentului ce urmeaza a fi efectuat (detaliat pentru fiecare procedura ce urmeaza a fi efectuata). Daca este necesara efectuarea unui tratament de urgenta acesta va fi efectuat in prima dumneavoastra vizita in aceeasi sedinta cu consultatia. Vi se vor recomanda investigatii suplimentare, de exemplu radiografii, (daca este cazul)
Veti fi indrumat catre consult de specialitate (ortodontie, chirurgie, implantologie), daca situatia dentara impune

Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire dentara.
Avand supervizarea medicului dentist si urmand intru-totul indicatiile acestuia, este o procedura total inofensiva.
Este incredibil cum o procedura atit de simpla si inofensiva poate transforma niste dinti terni si inexpresivi intr-un zambet stralucitor!

Solutii estetice integral ceramice din zirconiu dentar.
Trendul mondial in stomatologie este de a substitui infrastructura metalica, inestetica, a lucrarilor dentare cu o alta mult mai estetica si totodata biocompatibila reprezentata de oxidul de zirconiu.
Lucrarile din zirconiu sunt foarte precise si au o foarte buna adaptabilitate pentru ca se realizeaza prin tehnologia CAD/CAM (proiectare virtuala si frezare computerizata).
Aceste lucrari reproduc pina la identitate calitatile estetice si rezistenta dintilor naturali. Fatete dentare Acest tip de lucrare dentara delicata, foarte putin invaziva, este realizata de fapt, dintr-o folie subtire de ceramica cu calitati estetice superioare, care se lipeste pe exteriorul dintilor frontali.
Tehnologia de realizare a fatetelor este foarte pretentioasa, dar rezultatele sunt exceptionale.

 

0 Recenzii

Informații : Nu s-au găsit recenzii.

Adaugă evaluare

  • Ease of Appointment
  • Promptness
  • Courteous Staff
  • Accurate Diagnosis
  • Professional Manner
  • Spends Time with Me
  • Follows Up After Visit
  • Work Knowledge

Lasă o recenzie

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Întrebați

Questions

Nici o întrebare nu are un răspuns încă.