• Verificată

Gradinita Bob de Grau Bucuresti

Str. Agricultori, Nr. 142, Sector 3, București
 • 0 ( 0 voturi)

Educație & Training  Grădinițe & After School

701

Prezentare

Grădinița Bob de Grâu oferã un proiect educațional care satisface normele de învățământ preşcolar, pornind de la Curriculum Național, fiind autorizatã de Ministerul Educației conform Ordinului 4912/31.07.2012.

Grădiniţa Bob de Grâu promovează cele 4 mari tendinţe preluate din Curriculum Național pentru Învățământ Preșcolar

"Copiii care trăiesc într-un mediu creativ şi se formează prin creativitate, vor fi ei înşişi nişte învingători! Dacă îi dai copilului un profesor creativ, atunci el va învăţa să învingă prin creativitate."

Personalitatea copilului antepreșcolar și preșcolar se poate contura prin acei pași mici și siguri ai educației individualizate, într-un mediu educaţional favorabil, specific vârstei, prin joc şi activităţi care să îi stimuleze curiozitatea, imaginaţia, creativitatea.

Grădinița Bob de Grâu oferã un proiect educațional care satisface normele de învățământ preşcolar, pornind de la Curriculum Național, fiind autorizatã de Ministerul Educației conform Ordinului 4912/31.07.2012. Programul educațional propus de echipa de profesori a Grădiniței Bob de Grâu promovează tendința firească a copilului de a învăța spontan, liber și cu plăcere.

Fiecare copil este ajutat și îndrumat:

Să își cunoască și să își dezvolte potențialul și aptitudinile în funcție atât de interesele și aspirațiile personale, cât și de cerințele comunității;

Să își dezvolte deschiderea spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, încredere în sine, spirit de echipă, entuziasm, independență, echilibru, toleranță;

Să se dezvolte armonios pentru societatea în care va trăi, caracterizată prin valorizarea competențelor înalte, a capacității de a comunica facil în limbi străine, mobilitate, multiculturalitate, adaptabilitate la o societate în continuă schimbare.

"Copiii care trăiesc în siguranţă, învaţă să capete încredere în sine şi în cei din jurul lor. Copiii care trăiesc în prietenie, învaţă că lumea este un loc frumos în care poţi trăi."

Mediul educaţional oferit de Grădiniţa Bob de Grâu este familial şi cunoscut, interesant şi deosebit, în care copilul să poată explora şi învăţa în ritm propriu, să se poată juca şi simţi în siguranţă împreună cu cei de vârsta lui.

Personalul Nostru

Echipa Grădiniței Bob de Grâu se definește prin dragoste pentru copii, profesionalism, capacitate de organizare și îndrumare, entuziasm și dinamism.

Personal didactic: profesori pentru învățământul antepreșcolar, preșcolar și primar, profesor de limba engleză/franceză/germană, profesor de muzică

Instructori colaboratori: instructor de înot, instructor de dans, instructor de teatru, instructor de karate.

Personal auxiliar de specialitate: medic pediatru, asistent medical, asistent educator, psiholog, logoped.

Grădinița "Bob de Grâu"

Asigură îngrijirea și educația copiilor cu vârste cuprinse între 1 an şi 6 luni până la 6 ani și promovează respectul față de natură și mediul înconjurător, o alimentație sănătoasă și echilibrată, atitudine ecologică cu valori multiple, educarea copiilor în acest spirit.

Grădiniţă promovata de www.paradisulcopilariei.ro

Grădinița funcționează într-o vilă cu spații interioare și exterioare, amenajate pentru a respecta particularitățile de vârstă antepreșcolară și preșcolară, care permit o bună desfășurare a programului instructiv–educativ.

 1. Spaţiu Grădiniţa Bob de Grâu

  - Suprafața interioară cuprinde 6 săli de clasă, salã activități educaționale diverse, vestiare cu dulăpioare, sală de servit masa, cantină cu bucătărie proprie, cabinet medical, grupuri sanitare copii, grupuri sanitare personal.
  - Curte proprie cu spațiu de joc în aer liber destinat activităților recreative
  - Sistem de supraveghere video
  - Sistem de pază și protecție asigurat prin monitorizare permanentă de către firmă specializată

  Clădirea în care grădinița își desfășoară activitatea este dotată cu sistem video în sălile de clasă, iar părinții își pot vedea copiii on-line pe toată perioada desfășurării activităților educaționale.

 2. Alimentaţie

  Pediatrul grădiniței stabilește meniul săptămânal care cuprinde necesarul caloric specific vârstei antepreșcolare și preșcolare (3 mese principale și 1 masă de fructe)

  Alimentația este adaptată cerințelor specifice fiecărei vârste, procesul de preparare și distribuire fiind atent supravegheat zilnic de către asistenta medicală a grădiniței.

  Meniul poate fi individualizat în cazul copiilor cu alimentație specială (vegetarieni).

 3. Asistența medicală

  Medicul pediatru avizează periodic activitatea medicală derulată de asistenta medicală a grădiniţei.

  Asistenta medicală asigură triajul zilnic, supraveghează starea de sănătate, dezvoltarea fizică, completează fișa medicală și fișa de progres a copilului.

 4. Activităţi extracurriculare şi de parteneriat:

  Spectacole de teatru și de circ
  Vizite la muzee, grădina botanică, ferma animalelor etc.
  Serbări și carnavaluri tematice
  Excursii și tabere
  Spectacole și programe interactive organizate în grădiniță
  Parteneriate cu diverse instituții din țară și străinătate (alte grădinițe, școli, poliție, pompieri)

 5. Activităţi opţionale

  Cluburile şi atelierele lui Bob de Grâu:
  Bob de Grâu artist - pictura/desen, colaj/modelaj, teatru
  Bob de Grâu meșterel – abilități practice și casnice
  Bob de Grâu cel curios – mici experiențe și experimente
  Bob de Grâu sportiv – înot, dans, karate
  Bob de Grâu învață limbi străine - studiul intensiv al limbii engleze/limbii franceze/limbii germane

Limbi străine vorbite

 • Romana

Dotări / Facilități

 • Curte
 • Loc de joacă pentru copii

0 Recenzii

Informații : Nu s-au găsit recenzii.

Adaugă evaluare

 • Ease of Appointment
 • Promptness
 • Courteous Staff

Lasă o recenzie

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Întrebați

Questions

Nici o întrebare nu are un răspuns încă.