• Nou pe site
  • Verificată

Scoala auto WGB

Str. Oituz nr. 61, Popesti Leordeni, jud. Ilfov
  • 0 ( 0 voturi)

Auto / Moto / Velo  Școală auto

298

Prezentare

Scoala de Soferi WGB Auto va ofera toate conditiile necesare pentru a obtine ravnitul permis de conducere cu minim de batai de cap, indrumati de instuctori cu experienta, care asigura o atmosfera de studiu relaxanta. Sediul central este modern utilat si spatios, oferind un mediu ideal pentru pregatirea cursurilor de legislatie.

Bine ati venit la scoala de soferi WGB Auto

Unul din examenele cu adevarat utile din viata noastra este cel de la scoala de soferi. Fie că te afli la varsta majoratului, esti pasionat de condus si urmeaza sa achizitionezi un autovehicul, fie ca ai mai lasat timpul sa treaca, caci stangacia si timiditatea te-au determinat sa mai amani sau sa renunti la permisul de conducere, va veni inevitabil timpul cand vei avea neaparat nevoie de permisul de conducere...

Tarife scolarizare WGB Auto

In cadrul scolii de soferi WGB Auto dumneavoastra aveti posibilitatea de a alege un instructor pentru pregatirea practica, respectiv a orelor de conducere. Dispunem de un personal cu un inalt grad de specializare didactica si pedagogica care va va invata cele necesare pentru ca obtinerea permisului de conducere sa fie atat de simpla!

Scoala de soferi WGB Auto va ofera toate conditiile necesare pentru a obtine ravnitul permis de conducere cu minim de batai de cap, indrumati de instuctori cu experienta, care asigura o atmosfera de studiu relaxanta.

Servicii WGB Auto

Scoala de sofer WGB Auto va ofera toate conditiile necesare pentru a obtine ravnitul permis de conducere cu minim de batai de cap, indrumati de instructori cu experienta, care asigura o atmosfera de studiu relaxanta.

Sediul central este modern utilat si spatios, oferind un mediu ideal pentru pregatirea cursurilor de legistlatie.

Orele de teorie se dau si prin simularea examenului auto pe calculator.

Orele de pregatire practica vor beneficia de un orar flexibil in functie de timpul liber al fiecaruia.

Vă așteptăm într-un sediu modern utiliat și spatios unde veți putea participa la cursuri de legislatie și unde veți putea simula examenul auto pe calculator. Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.

Limbi străine vorbite

  • Engleza
  • Spaniola
  • Italiana
  • Romana

0 Recenzii

Informații : Nu s-au găsit recenzii.

Adaugă evaluare

  • Ease of Appointment
  • Promptness
  • Courteous Staff

Lasă o recenzie

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Întrebați

Questions

Nici o întrebare nu are un răspuns încă.